De voordelen van Synofit Spier- en Gewrichts Gel

Het komt u vast bekend voor: U heeft de hele dag hard gewerkt, lang gestaan of in de tuin gewerkt en dat is te voelen in uw spieren en gewrichten. Of u staat op na een stevige training gisteren en het voelt allemaal niet zo soepel. Het liefst zou u uitgebreid willen ontspannen in een warm bad… maar u moet meteen door naar werk of een afspraak. Herkenbaar? Gelukkig heeft Synofit hiervoor een oplossing: een snel werkende Spier- en Gewrichts Gel, die ook nog eens fris ruikt.

De ingrediënten geven een fijne mix van verwarmende en verkoelende sensaties, waardoor u binnen enkele minuten alweer helemaal klaar bent voor de volgende uitdaging.

Klinkt goed! Wat zit er dan in?

Groenlipmossel

Het ster-ingrediënt uit Nieuw-Zeeland. Er zijn aanwijzingen dat de Maori’s deze mossel al sinds mensenheugenis gebruiken – niet voor niets!

Groenlipmossel

Arnica

oftewel Valkruid. De Arnica montana plant is al sinds het jaar 1100 bekend bij bergbeklimmers, die het kunnen gebruiken als hulpmiddel bij vallen en stoten.

Rozemarijn bloemenolie

heeft bij uitwendig gebruik een positieve invloed op gevoelige spieren, én een stimulerende werking op de doorbloeding.

Capsicum

is de stof uit een chilipepersoort. De naam ‘Capsicum’ is afgeleid van het Griekse ‘kapto’, wat vertaald wordt als ‘bijten’. Dat is ook precies wat deze stof doet: door het bijtende effect wordt de huid lokaal verdoofd, waardoor onderliggende weefsels minder gevoelig worden.

Het blad van de Zwarte bes-plant

Dit is een oude bekende in de traditionele behandeling voor gewrichten. Groeit goed in België.

Methylsalicylaat

verwarmt én verfrist de gevoelige plek tegelijk. De bloedvaten verwijden, waardoor de doorbloeding een extra boost krijgt. Ook worden de gevoelszenuwen in het gebied gestimuleerd, waardoor de ongemakken in de regio minder duidelijk waargenomen worden door uw hersenen.

Glycosaminoglycanen

worden ook wel aangeduid als ‘GAGs’. In de Spier- en Gewrichts Gel worden deze GAGs vooral toegepast vanwege de hydraterende werking op de huid, maar ze kunnen nog veel meer. Het zijn lange ketenmoleculen die een belangrijke rol spelen in collageenrijke weefsels, zoals pezen, botten en kraakbeen. Enkele populaire voorbeelden zijn Hyaluronzuur en Chondroïtinesulfaat. Een bekende bouwsteen voor GAGs is Glucosamine. Alles voor een goed gevoel!

Waar koop ik deze Spier- en Gewrichts Gel?

De Synofit Groenlipmossel Gel is verkrijgbaar in meer dan 1000 erkende verkooppunten in België. Kijk via de handige winkelzoeker waar Synofit verkrijgbaar is bij u in de buurt. Extra voordeel: in de erkende winkels zijn proefmonsters van de Gel verkrijgbaar, zodat u eerst kunt uitproberen hoe het product werkt bij u.
Voor winkeliers: deze proefmonsters zijn gratis bij Synofit aan te vragen!

Bekijk winkels in de buurt die Synofit verkopen

Het is uiteraard ook mogelijk om de Synofit Groenlipmossel Gel online te bestellen in de Synoshop. Tip: bij aanschaf van twee tubes (elk van 100 ml) betaalt u geen verzendkosten!

Bekijk Spier- en Gewrichts Gel in de webshop