Ervaringen met Synofit Groenlipmossel vloeibaar of capsules

Tevreden gebruikers Synofit PremiumEr zijn iedere dag duizenden mensen die Synofit Groenlipmossel gebruiken en hier zeer tevreden over zijn. De meesten van hen wonen in Nederland, België en Duitsland.
Over het algemeen is na 40 dagen opbouwkuur ongeveer 60% van de gebruikers tevreden. Na 80 dagen is dat 80% van de gebruikers.
Als men na 80 dagen nog steeds niet tevreden is met Synofit Groenlipmossel, dan wordt doorgaan daarná afgeraden.

Lees hieronder recente reviews van tevreden klanten.

Als u op zoek bent naar reviews over de kwaliteit van onze webshop dan verwijzen we u door naar eKomi, het onafhankelijke reviewplatform waar inmiddels meer dan 2500 (Nederlandstalige) klanten hun mening hebben gedeeld. Ga naar de eKomi pagina.

Bent u een tevreden gebruiker van Synofit Groenlipmossel? Vraag dan gratis de brochure van Synofit aan, zodat u deze kunt doorgeven aan anderen! Of vertel uw ervaringen aan ons via het contactformulier.

Toen ik verhalen hoorde over Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad, was ik meteen geïnteresseerd. Toen ben ik naar Rozemarijn en Tijm gegaan, hier om de hoek. Die hadden het gelukkig. Toen heb ik eerst twee flessen gekocht en daarna ben ik overgestapt op de softgels. Dat is wat praktischer, je kunt het overal mee naartoe nemen.

Ik was heel tevreden over Synofit, met 4 weken was het wel duidelijk.

Ik heb een keer een paar dagen zonder Synofit gezeten. Dat heb ik geweten! Ik raad het echt iedereen aan om dit gezondheidsproduct te gebruiken.

Ja echt, ik vertel het tegen iedereen die iets zoekt voor de gewrichten.

Heb al meerdere keren de naam van het product doorgegeven. ‘Hoe schrijf je dat?’, vragen ze vaak. ‘Zoek het maar op’, zeg ik dan…

Mevr. van Heuven, Deurne

Ik schilder en ik gebruik daarbij mijn handen heel intensief. Ik heb een behandeling met chemo gehad en na mijn 50e zocht ik iets om mijn handen te ondersteunen.

Ik gebruik de softgels voor mijn handen sinds 2014. Eerst 60 dagen 3 per dag, toen 60 dagen 2 per dag, en nu nog maar 1 per dag. Soms ga ik weer even terug naar 2 per dag.

Ik heb het verschillende mensen aangeraden. Er zijn er ook heel wat die zeggen: het is kostbaar, het is duur. Maar ik zeg dan: ik heb het er voor over. Ik ben er heel blij mee. Ik kan nog steeds fotografie doen en schilderen!

Mevrouw Scheevehoeven

Op 65-jarige leeftijd ben ik begonnen met Synofit. Ik was eigenlijk na een week al tevreden. Dan moet je het wel afmaken. Toen ging ik zonder weer verder, maar heb het toch weer besteld.

Heb ook de softgels gebruikt, maar de vloeistof is voor mij het beste. Ik ben daar mee begonnen en blijf dat nu gebruiken. Alleen op vakantie neem ik nog de softgels mee.

 

Ik ben een jaar geleden aan m’n knie geholpen. Heb een nieuwe knie gekregen en toen ging het zo goed. Ik heb toen een tijdje ook geen Synofit gebruikt. Ik heb echter ook iets in mijn rug, wat voor mij reden was om toch weer met Synofit te beginnen.

Ik promoot het best weleens. Ga het maar eens proberen zeg ik dan. Baat het niet dan schaadt het niet.

Mevr. Middelkoop

Sinds mijn 54-jarige leeftijd ben ik al bezig met mijn schouder. Ik ben een jaar geleden Joint Care gaan gebruiken, in combinatie met fysiotherapie. Ik ben veel beter gaan slapen want ik sliep slecht. Ik dacht, laat ik beginnen met de gel. In combinatie met de fysio doet het voor mij wonderen.

Mevr. van Meulen

In mijn familie vragen gewrichten nogal eens de aandacht. Bij mij was het de duim en wijsvinger. Ik heb glucosamine en zalmolie gebruikt, voordat ik Synofit ontdekte.

Het is eigenlijk niet verbeterd. Maar ik ga er vanuit: het is niet verergerd. Zo redeneer ik.

Ik kan alles wel gewoon bewegen, maar het is helemaal vergroeid. Dat is niet meer goed te krijgen. Alleen als het koud is, heb ik er pijn aan.

Ik heb altijd de softgels gekocht. Het zijn de echte. Ik wil geen troep kopen, geen ander merk.

Ik heb geen last van mijn knieën, ik heb geen last van mijn heupen. Daar doe ik het voor. Voor mij is het proces tot stand gekomen. Het Synofit proces. En daar ga ik vanuit. 

Meneer Jansema

Via de Gezondheidswinkel in Vught kwam ik in aanraking met Synofit. Ik koop daar wel meer dingen. Er is op Synofit gewezen, omdat andere producten geen effect hadden.

Vanaf mijn 30e jaar vragen mijn gewrichten al aandacht. Ik ben nu 75 jaar. Dus al heel lang.

De specialist zei dat ik er mee moest leren leven. Je kunt beter je eigen maatregelen nemen. Daardoor kan ik nog steeds sporten. Ik laat aan de specialist weleens het lijstje zien wat ik allemaal gebruik, zoals Synofit. Dat kennen ze dan allemaal niet.

Na een maand of 3 dacht ik: ik houd het vol. Er zijn ook geen andere oplossingen. Er is van alles en nog wat. Ik slik nu alleen Synofit. En dat gaat goed.

Heb eerst de vloeibare geprobeerd, maar vond dat te lastig. Toen ben ik op de softgels overgestapt. Ik slik dus de softgels en gebruik ook Joint Care om in te smeren. Al weet ik daar niet zeker van of het effect heeft. Ik gebruik ook nog wat anders om te smeren en dat werkt voor mij beter. Je probeert van alles en nog wat. En ik kan daardoor wel al mijn activiteiten doen.

Meneer H. Visser

Ook verkrijgbaar bij uw apotheker

Betaalwijzen:

Voordelen Synofit.be

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag besteld, binnen 1 - 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending binnen BE vanaf € 49
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon

Verzendwijze:

Volg Synofit online:

Twitter Facebook LinkedIn Google+

Verklaring verwijzingen:

Synofit Premium bevat
Vitamine C

Verzendkosten.

* Bij bestellingen tot € 49,00 betaalt u € 6,20 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 49,00 is de verzending voor u kostenloos.

Certificering

Certificering De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC 22000 gecertificeerd.

Gratis Synofit brochure