Wie zijn wij? – Synofit België

Daniel Jaspart: “Ik wil mensen in België maximaal informeren over wat de unieke vloeibare Groenlipmossel formule van Synofit voor hen kan betekenen.”

– Algemene Directie

 

Daniel Jaspart“Actief in de gezondheids-wereld sinds 2007. Heel veel mensen heb ik intussen via mijn klanten (apothekers en de betere natuurwinkels) kunnen helpen om hun pijnen te verlichten. Maar van in den beginne was ik op zoek naar een natuurproduct dat ook de oorzaak van de pijn zou aanpakken en met een positief effect als gevolg. Groot was mijn plezier als ik Synofit ontdekte voor de eerste keer. Nog groter was mijn blijdschap toen ik hoorde dat een groot percentage van mensen hierdoor geholpen werd. Alle bestanddelen zijn 100% natuurlijk en dit is voor mij een absolute must.”

“Mijn bedrijf MediXS is zowat de Synofit België. Persoonlijk ben ik verantwoordelijk voor zowel het algemene beleid als de marketing. Welke vraag u ook heeft, neem dan even contact met me op!”

Stuur een bericht naar Daniel

 

Camiel Hofstee: “Uit eigen ervaring sta ik voor 100% achter Synofit.”

– Directie operationele zaken

 

foto-camiel-2“Ik ben de eerste mens ooit die Groenlipmossel is gaan gebruiken. Dat was in 2009. Het was toen eigenlijk nog een product dat alleen op de veterinaire markt te krijgen was. Een hele spannende ervaring om een middel te gebruiken dat eigenlijk voor paarden bedoeld is! Na enkele weken merkte ik een enorme positieve verandering. Dit zag ik ook bij andere gebruikers gebeuren en ik besloot om de vloeibare Synofit Groenlipmossel op de markt te brengen. Er zijn intussen in meer dan 10 jaar wel wat elementen aan de formule veranderd en verbeterd, waaronder de smaak om het lekkerder te maken. In 2013 is Synofit Premium 100% natuurlijk geworden en er zijn al honderden winkels die Synofit Groenlipmossel  aan de vele gebruikers aanbevelen”

“Ik ben o.a. verantwoordelijk voor de operationele zaken en ik heb de taak om ervoor te zorgen dat het product Synofit volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen voor u verkrijgbaar is.”

Over de Synofit formule

De Synofit formule is in Nederland ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. De samenstelling is een resultaat van meer dan 30 jaar productontwikkeling en ervaring in de veterinaire markt. Het product wordt volgens de strenge HACCP* normen geproduceerd in Nederland.

Over het bedrijf Synofit Europe B.V.

Synofit Europe B.V. is een Nederlands bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen en op de markt brengen van kwalitatief hoogstaande, innovatieve en unieke producten.

Door onze focus kunnen we continu blijven werken aan kwaliteit en aan verbetering van ons product. Niet alleen de wetgeving verandert, maar ook technologieën en ontwikkelingen van nieuwe ingrediënten. Synofit combineert beide aspecten bij de ontwikkeling van haar producten, om u zo een kwalitatief hoogstaand product te kunnen bieden.

* HACCP is de afkorting voor ‘Hazard Analysis and Critical Control Points’, een risico-inventarisatie voor voedingsmiddelen.

Gegevens in Nederland:
KvK-nummer: 51516128 | BTW-identificatienummer: NL850068514B01 | VWA-registratienummer (voedingssupplement): 34068254

Ook verkrijgbaar bij uw apotheker

Betaalwijzen:

Voordelen Synofit.be

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag besteld, binnen 1 - 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending binnen BE vanaf € 49
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon

Verzendwijze:

Volg Synofit online:

Twitter Facebook LinkedIn Google+

Verklaring verwijzingen:

Synofit Premium bevat
Vitamine C

Verzendkosten.

* Bij bestellingen tot € 49,00 betaalt u € 6,20 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 49,00 is de verzending voor u kostenloos.

Certificering

Certificering De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC 22000 gecertificeerd.

Gratis Synofit brochure