Service

Synofit: Service met een hoofdletter


Wanneer u uw Synofit direct bij ons bestelt, geniet u van onze topservice. Op deze pagina kunt u daar alles over lezen. Nog vragen? Stel ze aan ons via een contactformulier of bel ons erover op (tel: +32 (0)16/43.41.41).
Wilt u graag Synofit-brochures ontvangen? Deze kunt u gratis aanvragen via deze pagina.

Levering


De levertijd bedraagt in de regel 2 werkdagen vanaf de besteldatum. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt u in ieder geval binnen twee dagen na plaatsing van de bestelling bericht en heeft u in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.

Verzending


Uw bestelling zal in de meeste gevallen verzonden worden via bpost. Wanneer uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u van ons een e-mail daarover. U betaalt bij ons voor een bestelling vanaf 49,00 € geen verzendkosten! Voor bestellingen tot 49,00 € delen wij de verzendkosten met u, en betaalt u slechts 6,20 € extra voor het bezorgen van uw bestelling.

Retourneren


Indien er sprake is van een consumentenkoop, heeft u het recht de geleverde goederen ONGEOPEND binnen een periode van 14 werkdagen zonder opgave van reden te retourneren. Deze termijn begint op het moment dat uw bestelling is afgeleverd.

Indien u na afloop van deze termijn de geleverde zaken niet aan Synofit heeft teruggezonden, is de koop een feit. Wij verzoeken u, alvorens over te gaan tot terugzending, daarvan binnen de termijn van 14 werkdagen na aflevering melding te maken bij Synofit.

Terugzending van uw bestelling dient te geschieden in de originele verpakking en in nieuwe staat verkerend. Indien de producten zijn gebruikt, bezwaard of op enige wijze beschadigd zijn geraakt, vervalt het recht op ontbinding.

Synofit zorgt er voor dat, binnen 14 dagen na goede ontvangst van de retourzending, het volledige aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u wordt terugbetaald. Het terugzenden van de geleverde zaken komt geheel voor rekening en risico van de consument.

Betaalwijze


Bij het plaatsen van uw bestelling heeft u de keuze uit de betaalwijze Bancontact Mister Cash, PayPal, creditcard of u kunt vooruit betalen.

Kiest u voor betaling via Bancontact Mister Cash dan wordt u doorverwezen naar onze partner IcePAY die voor ons de Bancontact Mister Cash betalingen uitvoert. Zodra wij de bevestiging van betaling binnen hebben, wordt uw order verder verwerkt. Dit geldt ook voor de betaalwijzen PayPal en creditcard.

Kiest u voor vooruitbetaling dan verzoeken wij u het totaalbedrag over te maken op onze rekening IBAN: BE31 3631 6937 3255 BIC: BBRUBEBB t.n.v. MediXS.
N.B. Vergeet dan niet uw ordernummer te vermelden. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw order verder verwerkt.

Privacy


Zowel Synofit Europe B.V. als MediXS respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Zowel Synofit Europe B.V. als MediXS verkoopt uw gegevens niet. Zowel Synofit Europe B.V. als MediXS zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Onze werknemers en de door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Zowel Synofit Europe B.V. als MediXS gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 1. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 2. Om het winkelen bij Synofit zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
 3. Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u ons een bericht sturen en melden dat u uzelf wilt uitschrijven.
 4. Als u bij Synofit een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens bewaard worden. Dan hoeft u deze niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw in te vullen.
 5. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
 6. Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken, en de respons op onze marketingacties te meten.

Algemene voorwaarden


Klik hier om de Algemene Leveringsvoorwaarden te downloaden.

Ook verkrijgbaar bij uw apotheker

Betaalwijzen:

Voordelen Synofit.be

 • Kopen bij de bron
 • Officiële Synofit shop
 • Vandaag besteld, binnen 1 - 2 werkdagen in huis
 • Gratis verzending binnen BE vanaf € 49
 • Top service & garantie
 • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon

Verzendwijze:

Volg Synofit online:

Twitter Facebook LinkedIn Google+

Verklaring verwijzingen:

Synofit Premium bevat
Vitamine C

Verzendkosten.

* Bij bestellingen tot € 49,00 betaalt u € 6,20 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 49,00 is de verzending voor u kostenloos.

Certificering

Certificering De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC 22000 gecertificeerd.

Gratis Synofit brochure