Groenlipmossel: wat is het en waarom is het bijzonder?

De Groenlipmossel bevat bijzondere Omega-3 vetzuren en Glycosaminoglycanen

Groenlipmossel

Een Groenlipmossel

De Groenlipmossel (Perna canaliculus) is een weekdier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw Zeeland. Hij bevat van nature Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine en Chondroïtinesulfaat) en Omega-3 vetzuren. Naast EPA en DHA gaat het om de bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA. De Groenlipmossel in Synofit Premium is niet zomaar een extract of poeder. In Synofit Premium wordt het hoogwaardige GLMax® gebruikt: een gestabiliseerde, vloeibare substantie die voor 100% uit pure Perna canaliculus bestaat. Hierin zijn alle natuurlijke ingrediënten nog in hun oorspronkelijke samenhang aanwezig. Bij droge extracten en poeders zijn de meeste interessante ingrediënten verloren gegaan tijdens het verwerkingsproces. Lees meer over GLMax®

Waarom gebruikt Synofit geen Groenlipmosselextract?


In Synofit wordt geen Groenlipmosselextract gebruikt, omdat een extract altijd maar één of enkele componenten van de originele ingrediënten behoudt en concentreert. Toen de Maori’s de Groenlipmossel gebruikten, en dit voedingsmiddel wereldwijd bekendheid kreeg, werd de Groenlipmossel in zijn geheel en rauw gegeten. Wanneer er in een verwerkingsproces bepaalde stoffen ‘opgezuiverd’ worden, betekent dat dat er andere elementen worden verwijderd. Zo zijn er producten die alléén de vetzuren van de Groenlipmossel bevatten. Dat betekent dat er geen Glycosaminoglycanen (Glucosamine en Chrondroïtine), eiwitten en overige weefsels meer aanwezig zijn. Ook zijn er middelen die alleen ‘zuivere Glucosamine’ uit de Groenlipmossel bevatten. Maar dan zijn de Omega-3 vetzuren, de furaanvetzuren, de eiwitten en weefsels van het beestje afwezig. Dit doet af aan de totaliteit van ingrediënten en daarom gebruikt Synofit géén Groenlipmosselextract, maar een 100% pure Groenlipmossel (GLMax®). Alle ingrediënten zijn in Synofit dus nog in hun oorspronkelijke vorm en verhouding aanwezig.

Waarom gebruikt Synofit geen Groenlipmossel poeder?

Verse Groenlipmossel

Rauwe Groenlipmosselen

Andere Groenlipmosselproducten bestaan meestal uit droog poeder of uit capsules met daarin een poeder. Om van een Groenlipmossel poeder te kunnen maken, moet men een ingrijpende bewerking gebruiken, bijvoorbeeld verhitting. Niet alle stoffen in de Groenlipmossel blijven dan in hun oorspronkelijke toestand en veel van de goede ingrediënten gaan op deze manier verloren. Het zou eigenlijk het beste zijn als we de Groenlipmossel zó uit de schelp zouden eten. Omdat dat niet praktisch en bovendien voor velen onsmakelijk is, heeft Synofit ervoor gekozen om de Groenlipmossel in een vloeibare vorm te brengen (GLMax®), zodat alle stoffen optimaal geconserveerd en stabiel blijven. Een bijkomend voordeel van een vloeistof is dat de ingrediënten daaruit optimaal kunnen worden opgenomen door het maag-darmkanaal. Van poeders is bekend dat een relatief groot deel niet in het lichaam wordt opgenomen, maar via de gebruikelijke weg het lichaam verlaat. Omdat Synofit een vloeibare Groenlipmossel gebruikt, kan dus worden volstaan met relatief lage doseringen: GLMax® is van hoge kwaliteit én het wordt uitstekend in het lichaam opgenomen.

Groenlipmosselkwekerij

Een Groenlipmossel-farm in de Marlborough Sounds van Nieuw Zeeland

De Groenlipmossel kan in het bijzonder in de Marlborough Sounds in Nieuw Zeeland goed leven. Daarom wordt dit gebied beschermd en wordt de Groenlipmossel speciaal hier gekweekt. Voor een foto-impressie van een Groenlipmossel-kwekerij, klik hier. De “International Conservation Organisation Blue Ocean Institute” rangschikte de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel als één van de twee meest ‘eco-friendly seafoods’ van de wereld.

Ervaringen met Groenlipmossel

Er zijn steeds meer mensen die een product met Groenlipmossel gebruiken. Daarom zijn er ook steeds meer mensen die hun ervaringen delen. Via Google zijn deze eenvoudig te vinden.

Groenlipmossel met Curcumine en Zwarte bes-blad

In Synofit Premium wordt naast 100% pure Groenlipmossel ook Bio-Curcumine en Zwarte bes-blad gebruikt. Meer weten over de Groenlipmossel? Via het contactformulier kunt u uw vragen stellen, of raadpleeg Google voor meer informatie.

Hier kunt u Synofit Premium direct bestellen.

Synofit Premium Plus Vloeibaar

De originele, pure Synofit Premium Plus
vloeistof
Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte
bes-blad
Mét Boswellia
Vloeibaar
Geen capsules of pillen slikken
Tot 45 dagen na openen houdbaar
Eerst 10, later 5 ml per dag
De echte Synofit-smaak!
2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Synofit Premium Plus Capsules

Bevatten de Synofit Premium Plus
vloeistof
Groenlipmossel, Curcumine, Zwarte
bes-blad
Bevatten geen Boswellia
Capsules met vloeibare inhoud
Gemakkelijk mee te nemen
Lang houdbaar
Eerst 3, later 1-2 capsules per dag
Geur- en smaakloos
3 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Ook verkrijgbaar bij uw apotheker

Betaalwijzen:

Voordelen Synofit.be

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag besteld, binnen 1 - 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending binnen BE vanaf € 49
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon

Verzendwijze:

Volg Synofit online:

Twitter Facebook LinkedIn Google+

Verklaring verwijzingen:

Synofit Premium bevat
Vitamine C

Verzendkosten.

* Bij bestellingen tot € 49,00 betaalt u € 6,20 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 49,00 is de verzending voor u kostenloos.

Certificering

Certificering De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC 22000 gecertificeerd.

Gratis Synofit brochure