sept, 2022

Bewegen is heel belangrijk voor uw gezondheid. Zo vermindert bewegen stress en is het goed voor uw weerstand. Toch kan het soms lastig zijn om voldoende te bewegen. Daarom geven wij u 4 handige tools die u ondersteunen om dagelijks meer te bewegen.

 

1. Wandel apps

Een wandelapp is een navigatie-app – zoals bijvoorbeeld TomTom of Google Maps voor de auto – die u op uw smartphone (Android of iOS) installeert en die u vervolgens begeleidt tijdens het wandelen.  Zo heeft u  altijd inspiratie bij de hand voor wandelroutes op uw niveau.
recept met mosselen
recept met mosselen

2. Activity tracker

Weet u hoeveel u beweegt op een dag? Gebruik een stappenteller of app om de gezette stappen bij te houden. Zo kunt u ook herinneringen instellen die ervoor zorgen dat u genoeg beweegt op een dag. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat activiteitentrackers ervoor zorgen dat we elke dag tot 40 minuten – ongeveer 1800 stappen – meer lopen.

3. Online workouts

Even een uurtje of een half uurtje sporten thuis met een beweeg app of online oefeningen video’s. Bijvoorbeeld via Youtube. Heerlijk om even uw hoofd leeg te maken. Er zijn genoeg leuke gratis online workouts te vinden. Van dansen, bewegen op muziek tot spieroefeningen die u zelfs vanuit de stoel kunt volgen. U kunt u via Youtube ook abonneren op deze oefeningen zodat u een herinnering krijgt om weer een les te volgen.

recept met mosselen
recept met mosselen

4. Fiets navigatie

In Vlaanderen zijn er veel fietsroutes te vinden. Er zijn langs de weg vaak routeborden te vinden, maar toch kan het fijn en handig zijn om een fietsnavigatie te gebruiken. Zo weet u altijd waar u bent, of u nog op de route fietst, hoe snel u fietst en waar u gemakkelijk pauze kunt houden.

 

De voordelen van de Synofit Spier- en Gewrichts Gel

✓ Snel werkende Gewrichts Gel
✓ Bevat naast Arnica ook Groenlipmossel, Zwarte bes-blad, Capsicum, Glucosamine en Rozemarijnolie
✓ Kan ook bij gevoelige spieren of bindweefselworden toegepast
✓ Geschikt rond het sporten
✓ Werkt lokaal en kortdurend
✓ Met een fris parfum
✓ Voor langdurig effect 2-3 maal per dagaanbrengen
✓ Verkrijgbaar in tube met 40 ml (€ 7,95) of 100 ml (€ 18,95)