Wetenschappelijk onderzoek naar Synofit

Onderzoek naar Synofit

Ons streven is om Synofit en de losse ingrediënten van Synofit zoveel mogelijk wetenschappelijk te onderzoeken.
Over de ingrediënten is al jaren veel officiële informatie bekend via bijvoorbeeld de wetenschappelijke database PubMed. Lees hier meer over de Groenlipmossel, over Curcumine en over Zwarte bes-blad in PubMed (Engelstalig).

ZGV VoedingsziekenhuisOok het eerste verkennende wetenschappelijke onderzoek met Synofit als totaalformule is recent afgerond. Eind 2013 is men hiermee begonnen in Ede (Nederland). Het kan nog wel even duren voordat de resultaten helemaal geanalyseerd zijn en definitief bekend gemaakt worden. De gegevens moeten immers allemaal via de officiële weg benaderd en geanalyseerd worden. Daarna worden de conclusies opnieuw door onafhankelijke statistici gecontroleerd. En pas dáárna kunnen er wetenschappelijk verantwoorde conclusies getrokken worden en naar buiten gebracht worden.

Bent u ook zo benieuwd naar de resultaten?

We kunnen het goed begrijpen dat u, als (aanstaande?) gebruiker van Synofit of als medicus, zeer benieuwd bent naar de resultaten. Of misschien bent u benieuwd of uw ervaringen overeenkomen met de ervaringen van de deelnemers!
De uitkomsten van de onderzoeken mogen wij echter niet via deze pagina kenbaar maken aan onze eind-gebruikers. Synofit is een voedingssupplement, en wordt op deze website dan ook zo bejegend. Wel zullen we zo gedetailleerd mogelijk de betrokken beroepsgroepen, apothekers en winkeliers op de hoogte brengen van de studieresultaten.

Als u tóch graag meer details wilt weten, dan kunt u via onderstaand formulier de informatie aanvragen die we nu al kunnen meedelen op basis van de eerste berichten. Maar we willen benadrukken dat dit nog niet de definitieve publicatie is, omdat dat door andere, onafhankelijke medici gedaan moet worden.

Ontvang gratis de eerste conclusies

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Nieuwe studies

Meer onderzoek staat inmiddels op het programma (op dit moment zijn er plannen in Brussel en in Leiden (Nederland)) en we verwachten de komende jaren daar nog veel tijd en energie in te investeren. Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief over onderzoek, zult u hier in de toekomst nog berichten over ontvangen.

Ook verkrijgbaar bij uw apotheker

Betaalwijzen:

Voordelen Synofit.be

  • Kopen bij de bron
  • Officiële Synofit shop
  • Vandaag besteld, binnen 1 - 2 werkdagen in huis
  • Gratis verzending binnen BE vanaf € 49
  • Top service & garantie
  • Antwoord op al uw vragen over Synofit via e-mail of telefoon

Verzendwijze:

Volg Synofit online:

Twitter Facebook LinkedIn Google+

Verklaring verwijzingen:

Synofit Premium bevat
Vitamine C

Verzendkosten.

* Bij bestellingen tot € 49,00 betaalt u € 6,20 mee aan de verzendkosten. Bij bestellingen vanaf € 49,00 is de verzending voor u kostenloos.

Certificering

Certificering De productielocatie van de producten van Synofit is FSSC 22000 gecertificeerd.

Gratis Synofit brochure