Nieuwe gewrichtenformule

Synofit is in korte tijd uitgegroeid tot één van de succesvolste gewrichtenformules van Nederland. De samenstelling wordt continu aangepast aan de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Sinds kort is er dan ook een nieuwe versie van Synofit verkrijgbaar, die op een aantal punten is verbeterd. Zo is de dosering Bio-Curcumine voor soepele gewrichten fors verhoogd.

10 x meer Curcumine

CurcumaSynofit is er in geslaagd om de dosering Bio-curcumine in Synofit Vloeibaar en Synofit Vloeibaar Capsules tot 10 keer te verhogen. Dit is een antioxidant met een beschermende invloed op weefsels en cellen. Curcumine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma. Dit is een antioxidant dat samen met Zwarte bles-blad in Synofit Vloeibaar en in Synofit Vloeibaar Capsules helpt om soepel te blijven bewegen. Beide bestanddelen hebben immers een verzorgende invloed op spieren en gewrichten.

Synofit Vloeibaar nu met Boswellia

BoswelliaEen andere belangrijke verbetering is de toevoeging van Boswellia serrata voor het behoud van soepele gewrichten aan Synofit Vloeibaar. In de Synofit Vloeibaar Capsules is de Zonnebloemolie vervangen door Olijfolie. Het is algemeen bekend dat vis en olijfolie een gezonde combinatie is. De vernieuwde receptuur is eerst uitgebreid getest. Daarbij zijn belangrijke voordelen voor de consument uit naar voren gekomen. Het is dan ook één van de meest veelomvattende gewrichtenkuren om soepel te kunnen blijven bewegen. Synofit Vloeibaar en Synofit Vloeibaar Capsules zijn verkrijgbaar bij de betere drogist, apotheek, reformwinkel en in de Synofit webshop.

Synofit Vloeibaar en Synofit Vloeibaar Capsules

Synofit is verkrijgbaar in de varianten Synofit Vloeibaar en Synofit Vloeibaar Capsules. Deze formules bevatten als belangrijke ingrediënten Curcumine en Zwarte bes-blad. Daarnaast is aan Synofit ook 100% vloeibare Groenlipmossel toegevoegd. Dit schelpdier – dat alleen in de schone wateren rond Nieuw-Zeeland kan leven – is een bron van Glycosaminoglycanen (waaronder Glucosamine- en Chondroïtinesulfaat) en Omega-3 vetzuren. Naast EPA en DHA gaat het om de bijzondere vetzuren ETA, ETE en DTA.

Synofit Vloeibaar

Synofit Vloeibaar
● De originele, pure Synofit vloeistof
● Met Boswellia als extra ingrediënt
● Geen capsules of pillen slikken
● Tot 45 dagen na openen houdbaar
● Eerst 10, later 5 ml per dag
● De echte Synofit-smaak!
● 2 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Synofit Vloeibaar Capsules

Synofit Vloeibaar Capsules
● Bevatten de Synofit vloeistof
● Bevat geen Boswellia
● Gemakkelijk mee te nemen
● Lang houdbaar
● Eerst 3, later 1-2 capsules per dag
● Geur- en smaakloos
● 3 keer per dag innemen (later 1-2 keer)

Synofit bevat Curcumine en Zwarte bes-blad om de gewrichten soepel te houden. Synofit Vloeibaar bevat daarnaast ook Boswellia serrata.